OM OSS

Visionen är att bli Göteborgs bästa och mest exklusiva affärsnätverk. Tillsammans med allas eget engagemang skapar vi kontakter, verktyg och affärer som vi kan dra nytta av i det dagliga arbetet.

 

OM OSS

Visionen är att bli Göteborgs bästa och mest exlusiva affärsnätverk. Tillsammans med allas eget engagemang skapar vi kontkakter, verktyg och affärer som vi kan dra nytta av i det dagliga arbetet.

Jonas Lundén

Tidigare allsvensk fotbollsspelare med 13 allsvenska säsonger i IFK Göteborg, Elfsborg och GAIS. Har ett stort och brett kontaktnät bland Göteborgs företag, ägare och VD från min tid som klubbchef/sportchef i GAIS under fyra år. Under dessa år bestod en stor del av arbetsuppgifterna av att få in sponsorer och partners och ta hand om de på ett bästa sätt.

De senaste fyra åren har jag varit delägare i rekryterings- & bemanningsföretaget AB Effektiv där i stort sett alla våra affärer har gjorts i de olika idrottsliga affärsnätverken som finns i och omkring Göteborg. Har med den erfarenheten stor kunskap om vad som fungerar bra i ett affärsnätverk och sett till att plocka de bästa delarna till att starta Impulse.

Min vision är att tillsammans med medlemmarna bygga och skapa Göteborgs bästa och mest exklusiva affärsnätverk. Detta genom delaktighet för att verkligen hjälpa företagen att hitta och göra affärer med varandra.

Jan Apéll

– Padeltränare hos Impulse.

Rankades som bäst 62:a på ATP rankingen i singel och 10:a i dubbel. Final i Grand Slam turneringen Franska Öppna i par med Jonas Björkman, vinst i dubbel Masters i Jakarta samt Davis Cup vinnare för Sverige 1994.

Impulse Padel Arena

Impulse Club är en medlemsklubb med två exklusiva padelbanor med lounge och kök. 

Impulse syfte är att samla företagare och representanter från företag i olika storlekar för att med Impulse Padel Arena som plattform förena affärsnytta med padel och träning.

Att vara med i Impulse ska vara lönsamt, exklusivt, hälsosamt och inte minst roligt!