ERBJUDANDE

Här kommer du som medlem i Impulse både kunna erbjuda och ta del av medlemmarnas kampanjer och tjänster. Ett perfekt sätt att sprida ditt budskap och varumärke på.

ERBJUDANDE

Här kommer du som medlem i Impulse både kunna erbjuda och ta del av medlemmarnas kampanjer och tjänster. Ett perfekt sätt att sprida ditt budskap och varumärke på.


Rabattkoden ”
Impulse30” ger dig 30% på alla hörlurar, högtalare och mobilskal från JAYS i obegränsat antal. Koden är giltig till 31/5 i både Jays och Krusells webbshoppar.

 
I vanliga fall erbjuder vi på Convini en gratis testmånad men nu förlänger vi den tills vi är post-Corona. Tänkt att vara aktuellt för dig som arbetsgivare som vill att folk skall vara på jobbet men samtidigt röra sig ute bland andra i samhället så lite som möjligt.

Vi erbjuder ett kommunikativt krispaketNär rutiner omkullkastas är kommunikationen avgörande. Språk och kanalval är primärt för fortsatt engagemang och relaterbart innehåll fångar vår uppmärksamhet. Viktiga budskap förtjänar att synas. Läs mer på vår hemsida!

Med Mjuk Biltvätt BUSINESS får ni tvätta era företagsbilar så ofta ni vill på alla Mjuk Biltvättsanläggningar. Som medlem i Impulse betalar du och dina kollegor endast 399 kr per bil och månad (ord. pris 779 kr) för fria tvättar under resten av 2021.

 

Efter årskiftet finns möjlighet till fortsatt rabatterat pris baserat på antalet anslutna bilar.

Har du frågor eller vill du ta del av erbjudandet,  kontakta Daniel på daniel.holmes@mjuk.se

Adreach ger dig några av Sveriges starkaste sajter under ett paraply. Genom vårt paket blir ditt varumärke synligt under hela mediedygnet i både mobil & desctop. Adreach ger dig effektfull marknadsföring i marknadens bästa displaymiljöer och passar utmärkt oberoende om det är en kampanj, rekrytering eller branding!

20% rabatt på ordinarie paketpris. 

Paket / ord.pris / ditt pris
190 / 29 000:- / 23 200:-
155 / 39 000:- / 31 200:-
140 / 49 000 / 39 200:- 
99 / 69 000:- / 55 200:- 
B2B / 59 000 / 47 200:- 

Vårt supererbjudande!!

Inga startkostnader samt att vi slopar bindningstider helt!

Vi gör ert Företag bättre!


För Impulse nätverk erbjuder vi såklart en rabatt på 25% i vår Webshop.
Använd koden GLTK25kassan.

Just nu erbjuder vi dig som medlem i Impuls nätverk att få en genomgång av din verksamhets brandskydd. Vi erbjuder möjligheten till ett kostnadsfritt besök utav en av våra certifierade brandskyddstekniker. Vi genomför ett besök där vi ser över alla era brandskyddsprodukter. Vi ser över kontrollpunkter så som brandsläckare, brandposter, nödbelysning, skyltning, utrymningsplaner, hjärtstartare, första hjälpenstationer mm. (Ej rökluckor*) Ni får en skriftlig inventering på vad som finns samt dess status för er egna arkivering samt till ert egna SBA (systematiska brandskyddsarbete). Efter besöket får ni självklart en förmånlig offert på eventuella åtgärder, samt ett förslag på hur vi kan hjälpa er vidare. Besöket samt den skriftliga dokumentationen kostar er ingenting och inga bindande köpkrav finns. Erbjudandet gäller en besöksadress per företag samt max 50 kontrollpunkter.

Kontakta Tobias eller Fredrik på telefon eller via info@svenskbrandkonsult.se


20% rabatt första tre månader om man tecknar ett avtal med oss som gäller kontorsstädning.

Just nu 30 % på all färg från beckers.